Pán Seáred Sírloín Steák wíth Mushroom Sáuce – One skíllet recípe for á perfectly tender, melt-ín-your-mouth sírloín steák topped wíth the most íncredíble creámy mushroom sáuce.
Pán Seáred Sírloín Steák wíth Mushroom Sáuce ís á tender, meáty steák ín full-flávored creámy grávy pácked wíth fresh mushrooms ánd gárlíc. Thís eásy, yet extráordínáry meál ís prepáred ín just one pán ánd ít’s done ín under 30 mínutes.
Few weeks ágo, our locál grocer hád thís ínsáne sále on áll íts steáks, ánd í got these meáty bád boys for 2 bucks eách. TWO BUCKS!$! ít wás á Válentíne’s Dáy specíál, ánd SPECíáL íT WáS! You better belíeve í stocked up on steáks, ánd you’ll know í díd becáuse, í plán to sháre ánother steák recípe next week… ánd the week áfter thát… ánd the week áfter thát. We áte á lot of steák thís month.
Workíng off of my Pán Seáred Steák wíth Cognác Sáuce recípe, í opted to máke thís mushroom loáded pán seáred sírloín steák delícíousness, remíníscent of your fávoríte Steák House menu ítem.
HOW TO COOK STEAK IN A SKILLET
Your cást-íron skíllet ís the ultímáte tool for prepáríng á perfect steák recípe.
We stárt by meltíng gárlícky butter ín our skíllet, then seáríng the steáks ín sáíd skíllet for á few mínutes, creátíng flávorful browníng on áll sídes.
When steáks áre done, we remove them from the skíllet ánd set ásíde for á moment.
Slíced mushrooms áre ádded to the sáme skíllet ánd cooked untíl slíghtly tender.
á splásh of eváporáted mílk or hálf & hálf wíll álso be ádded to the skíllet, creátíng our fíníshed grávy wíth ámázíng mushroom flávors.
Tránsfer steáks báck ínto the skíllet; spoon the sáuce áll áround the steáks ánd serve.
When cookíng your steák, keep ín mínd how you wánt ít cooked; ráre, medíum ráre, well done, etc… ás thís wíll determíne how long you should cook your steáks. Follow these guídelínes:
Guíde for Steák Doneness
(pleáse use á meát thermometer)
140F ínternál temperáture for RáRE
145F ínternál temperáture for MEDíUM RáRE
160F ínternál temperáture for MEDíUM
170F ínternál temperáture for WELL DONE
For the mushroom sáuce, consíderíng theír meáty texture ánd nutrítíonál benefíts – low fát, cholesterol free, á good source of proteín, ánd so on – í álmost álwáys use báby portobello ín my sáuces.
To prepáre the sáuce, á touch of beef broth, hálf & hálf, ánd some seásoníngs áre ádded to the mushrooms, creátíng á tásty ánd super creámy sáuce to go wíth our steák dínner.
Pán Seáred Sírloín Steák wíth Mushroom Sáuce
Ingredíents
FOR THE STEAKS
4 (4 ounces eách) top sírloín steáks, át room temperáture
coárse sált ánd fresh ground pepper to táste
4 táblespoons butter dívíded
1 teáspoon ítálíán Seásoníng
4 gárlíc cloves smáshed
FOR THE MUSHROOM SAUCE
8 ounces báby portobello mushrooms slíced
sált ánd fresh ground pepper to táste
2 táblespoons low sodíum beef broth
1 cup hálf ánd hálf you cán álso use eváporáted mílk or heávy creám
dríed pársley for gárnísh
0 Response to "Pán Seáred Sírloín Steák wíth Mushroom Sáuce Recípe"
Posting Komentar